Gravid Och Barn

Varumärken

REA - Carriwell amningsbehå seamless

En mjuk och skön amningsbh med bra stöd under bysten. Det silkeslena tyget av mikrofiber andas och anpassar sig att storleken på dina bröst förändras men utan att tappa stödet.

Produktinfo

Kampanjpris!
99 SEK

269 SEK

Tillgänglighet:

11 i lager leverans 2-3 dagar


Tänk dig en behå som har allt du behöver – bekvämlighet, stöd, elegans, kvalitet, passform och lägg sedan till funktion och smidighet. Det är alla dessa egenskaper som gör skillnaden mellan en bra och en jättebra amningsbehå.

Det silkeslena tyget av mikrofiber andas och anpassar sig efter din förändrade kroppsform samtidigt som hudkontakten mellan mor och barn maximeras vid amningen tack vare den unika designen utan innerkupa. Hela bröstet kommer fram när du öppnar ytterkupan och ger en fullständig hud- mot hudkontakt vilket förbättrar och förstärker din amningsupplevelse!

    - Inga irriterande sömmar eller stela byglar
    - Lämplig som vardagsbehå och nattbehå
    - Enhandsfattning för enkel amning
    - Behåförlängare medföljer för extra justerbarhet
    - 3 hakar och hyskor bak för extra bekvämlighet och stöd
    - Amningsbehåar med mjuka kupor rekommenderas av amningsrådgivare
   -  Perfekt under tajta toppar tack vare den sömlösa och släta designen som gör att behån inte  syns.
    - Det breda bandet ersätter byglar, ger extra stöd och "lyfter"brösten

Vi har tagit hänsyn till att kvinnors bröst kan bli 2 kupstorlekar större mellan amningstillfällena, och att det är viktigt att mjölkkanalerna inte täpps till under graviditet och amning.

En av behåns viktigaste funktioner är flexibilitet. En vanlig behå kan inte utvidgas och sedan krympa med en storlek men ändå ge samma stöd. Behån måste kunna anpassa sig och stödja större mjölkfyllda bröst.

From Comment
2012-05-15 Silva .... Den bästa amningsbehån som jag har provat! Mjuk och skön, inga hårda byglar som skar in och gav bra support. Tvättades fint. Är inte säker att den skulle vara jättebra för större byst då man kanske behöver mer stöd.

Only registered user can post a new comment.


Kundvagn  

(tom)

Nya produkter

Inga nya produkter