Gravid Och Barn

Varumärken

Om Gravid och Barn

 

”Vår målsättning är sälja utvalda graviditets- och bebisprodukter till förmånliga priser. Vi jobbbar med marknadsledande leverantörer och vårt mål är att sälja de bästa produkterna i varje katergori. Vi värderar dig som kund och är väldigt glada över att vi har så många återkommande kunder."

Gravid och barn är ett företag som säljer graviditetstester, ägglossningstester och andra graviditetsrelaterade produkter såsom stödbälten, kosttillskott för gravida, gravidkuddar till förmånliga priser.

Vi tillhandahar ett utvalt sortiment av amnings- och matningsprodukter såsom bröstpumpar, amningstillbehör, flaskor och tillbehör. Även skötväskor och andra praktiska bebisprodukter.

 

Vårt motto är att endast sälja de bästa produkterna på marknaden för vi vet att det viktigaste som förälder är att allting funkar på bästa möjliga sätt. Till vår hjälp har vi många mammor och pappor som testar produkterna. Vi har valt att jobba med flera av de marknadsledande varumärken såsom Clearblue, Carriwell, Philips Avent, Medela, DreamGenii, OiOi.

 

Gravid och Barn ägs av Green Hills Health och vårt huvudlager finns i sydvästra England, där företaget är baserat. Vi har även ett mindre lager och administration i Småland.

Vi som äger Gravid och Barn heter Åsa Gustavsson och Glyn Williams, och har lång erfarenhet av e-handel och gravid/bebismarknaden. Vidare är vi båda småbarnsförälder och är alltid på jakt efter nya och spännande produkter.

 

Hos oss handlar du alltid säkert och smidigt!

 

Vill du kontakta oss gör du det enklast via mail på info@gravidochbarn.se

 

Gravid och Barn

5 Northleigh terrace

Wilton SP2 0HR

England

Organisationsnr: 9109570687

 

Nu finns vi i England också www.testsforless.co.uk


HemHem


Kundvagn  

(tom)

Nya produkter

Inga nya produkter