Gravid Och Barn

Varumärken

Säker kortbetalning med Payson

Hos oss väljer du det betalningssätt som passar dig bäst - säker betalning med kort och via din internetbank via Payson, via ditt Paypalkonto eller med kontoöverföring

Kortbetalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Betalning med Paypal

Kortbetalningen via Paypal sker säkert över Internet med den mest avancerade SSL-krypteringstekniken. Har du redan ett PayPal konto kan du använda det, annars väljer du alternativet till vänster att betala direkt med ditt kort.

Paypal har 1 miljon kunder i Norden, 50 miljoner i Europa och cirka 200 miljoner på global basis. Ca 14 procent av all e-handel i världen går via Paypal, så det är en av de största betaltjänsterna.

 

Förskottsbetalning via kontoöverföring

Med detta betalningsalternativ kan du handla utan ett konto/kreditkort. Leveranstiden blir dock lite längre eftersom varorna inte skickas förrän betalningen inkommit på vårt konto. Detta tar vanligtvis 1 bankdag. Varor kommer inte skickas förrän full betalning erhållits. Det är viktigt att du anger ordernummer som meddelande när du betalar mot bankgiro i förskott. Ordernummer skickas till dig i den orderbekräftelse du får via e-post när du godkänt beställningen.  Denna information visas också på skärmen i samband med att du gjort din beställning.

När du kommer till kassan väljer du detta alternativ för betalning och där får du all information om kontonummer som du behöver. Så snart vi ser betalningen på vårt konto skickar vi di din order.


HemHem


Kundvagn  

(tom)

Nya produkter

Inga nya produkter