Gravid Och Barn

Varumärken

Olika typer av graviditetstest - vilket graviditetstest ska jag välja?

Gravid och Barn erbjuder tre olika graviditetstest: Teststicka, Teststav och Clearblue digitalt graviditetstest.

När du blir gravid ökar ett ämne i kroppen som kallas HCG (human chorion gonadotropin). Stickan visar om detta ämne finns i urinen. Hos en del kvinnor kan hCG upptäckas så snart som 6 dagar efter befruktning men för varje dag som du är gravid stiger halten av hCG i din kropp. Det kan därför vara säkrast att vänta till dagen för beräknad mens eller några dagar efter innan du gör ett graviditetstest.

Teststicka (strip)

Teststickan är det absolut billigaste graviditetstestet. Den är också vårt mest populära graviditetstest. När du gör testen ska du först samla upp urin i en behållare, där stickan sedan doppas ner för att suga upp urinen.
Använt korrekt är graviditetsstickan över 99,9% pålitligt och reagerar på så lite som 25 mIU/ml. Utförlig instruktion medföljer. Detta graviditetstest är CE-märkt.

Välj detta graviditetstest om du vill ha ett billigt graviditetstest (perfekt om du inte kan hålla dig och eventuellt kommer att testa många gånger). Om du inte har något emot att först samla upp urinen.

Vi säljer detta graviditetstest (teststicka) från endast 4,30:-/st.

 

Teststav (midstream)

Staven är en lite dyrare graviditetstest, men är på samma gång mest praktisk att använda. Teststaven har en skyddande plastförsegling, som gör att antalet möjliga felkällor minskar och du kan kissa direkt på den absorberande delen av teststaven. Det är alltså inte nödvändigt att samla urin i en behållare. Graviditetsstaven över 99,9% pålitligt och reagerar på så lite som 25 mIU/ml. Utförlig instruktion medföljer. Detta graviditetstest är givetvis CE-märkt.

Välj detta graviditetstest om du vill ha ett prisvärt och pålitligt gravtest som är enkelt och hygieniskt att använda. Detta graviditetstest är åperfekt om du vet att du inte kommer att testa hemma.

Vi säljer detta graviditetstest (teststav) från endast 14,99:-/st.

Clearblue digitalt graviditetstest med veckoindikator

Clearblue Digitalt Graviditetstest med veckoindikator ger dig dubbel bekräftelse på resultatet. Testets Smart Dual Sensor ™ visar inte bara i ord om du är gravid eller inte, men om du är det visar den dessutom hur många veckor du har varit gravid.

Clearblue digitalt graviditetstest med veckoindikator är mer än 99 % säkert från den dag då menstruationen förväntas. Om resultatet är ’Gravid’ får du också reda på hur långt gången du är (veckor efter befruktning).

  • Graviditetstesten är lätt avläst i den digitala displayen
  • Resultatet visas i ord: ’Gravid’ eller ’Inte gravid’
  • Är resultatet ’Gravid’ visas också ’1-2’, ’2-3’ eller ’3+’ (veckor efter befruktning)
  • Du ser att testet fungerar som det ska via timglassymbolen
  • Kan utföras direkt i urinstrålen eller i uppsamlat urinprov (engångsbruk)

Välj Clearblue digitalt graviditetstest om du vill ha ett superenkelt test som dessutom visar hur långt gravid du är.

Vi säljer Clearblue digitalt graviditetstest i 2-pack för endast 159:-


HemHem


Kundvagn  

(tom)

Nya produkter

Inga nya produkter