Gravid Och Barn

Varumärken

Olika typer av ägglossningstest – vilket ägglossningstest ska jag välja?

 

För att öka chanserna att bli gravid är det viktigt att veta exakt när dina mest fertila dagar infaller. Det är endast ett par dagar varje månad (menscykel) som du har störst chans att bli gravid och det är när du har ägglossning. När du har ägglossning ökar ett hormon i kroppen som heter LH (Luteinizing Hormone). Ägglossningtest visar helt enkelt om det finns LH i urinen.

Cirka 24 till 36 timmar innan själva ägglossningen, stiger koncentrationen av LH i urinen under en kort period, då testet kommer att vara positivt. Dina mest fertila dagar är samma dag och de två påföljande dagarna.

De flesta kvinnor har ägglossning 14 dagar innan påbörjad mens. Har du en menscykel på 28 dagar infaller alltså ägglossningen runt dag 14 (14 dagar efter påbörjad mens). Har du en menscykel som är 35 dagar infaller ägglossningen runt dag 21 (21 dagar efter påbörjad mens). För att du inte ska missa dina mest fertila dagar (ägglossningen) ska du börja testa ett par dagar innan du tror att ägglossningen sker. Därför säljs alltid våra ägglossningstest i 7-pack. Under förväntad ägglossningsperiod, testa varje dag tills du får ett positivt resultat.

Ägglossningssticka

  • Ägglossningsstickan är den billigaste typen av ägglossningstest
  • Enkelt att använda och 99% pålitligt
  • CE-märkt
  • Bruksanvisning medföljer

Hur testar jag?
Ägglossningstestet är enkelt och pålitligt att använda och kan användas hela dygnet. Urinen ska samlas i en bägare innan testet genomförs.

Ägglossningsstickan är över 99% säkert och reagerar på så lite som 20mIU/mL (det är alltså bland de känsligaste ägglossningstest som går att köpa).

Välj detta ägglossningstest om du vill ha ett billigt ägglossningstest och du inte har något emot att samla urinen i en behållare först. TIPS! Det blir väldigt billigt om du köper många åt gången – bra om du vill kunna testa regelbundet.

Vi säljer ägglossningsstickan från endast 6,40:-/st

 

Ägglossningsstav

  • Detta ägglossningstest är enkelt och hygieniskt att använda och 99% pålitligt
  • Du kan kissa direkt på ägglossningsstaven
  • CE-märkt
  • Bruksanvisning medföljer

 

Testet är över 99% säkert och reagerar på så lite som 20mIU/mL (det är alltså bland de känsligaste testen som går att köpa). Ägglossningsstaven kan användas hela dygnet.

Välj detta ägglossningstest om du vill ha ett prisvärt och hygieniskt ägglossningstest. Smidigt och enkelt t ex om du inte kommer att testa hemma.

Vi säljer ägglossningsstaven från endast 14,20:-/st

 

Clearblue digitalt ägglossningstest


Clearblue Digitalt Ägglossningstest är det mest effektiva ägglossningstestet på marknaden. Det ger dig tydliga, digitala resultat så du behöver inte tyda några linjer vilket gör det mer effektivt för att påvisa din LH-ökning.

Clearblue Digitalt Ägglossningstest ska användas vid samma tidpunkt, en gång om dagen, under de dagar då din LH-ökning förväntas. Testet fastställer dina 2 mest fertila dagar i din cykel då du har störst chans att bli gravid.

Clearblue Digitalt Ägglossningstest:

•    Är 99 % exakt på att påvisa din LH-ökning.
•    Har en unik, blinkande symbol för teststickan som visar att testet fungerar.
•    Ger dig ditt resultat på 3 minuter.

Välj detta test om du vill ha ett av de mest avancerade och säkraste ägglossningstesterna på marknaden.

Vi säljer Clearblue digitalt ägglossningstest för endast 229:-/st

 

 

 

 

 


HemHem


Kundvagn  

(tom)

Nya produkter

Inga nya produkter