Gravid Och Barn

Varumärken

Dreamgenii graviditetskudde

Dreamgenii graviditetskudde (maternity pillow) (inkl. vitt fodral) är ett utmärkt stöd till gravida och nyblivna mammor.

Produktinfo

Kampanjpris!
795 SEK

895 SEK

Tillgänglighet:

66 i lager leverans 2-3 dagar


Dreamgenii graviditetskudde (maternity pillow) (inkl. vitt fodral) är ett utmärkt stöd till gravida och nyblivna mammor. Den patenterade graviditetskudden är erkänd som den enda särskilt utformade graviditetskudden som ger ordentligt stöd för rygg, svank och knän utan att ta upp för stor plats i sängen. Optimalt ligger man på vänster sida som är den bästa positionen för mor och barn (men är lika bekväm på höger sida genom att ha benstödet mellan baksidan av knäna) och förhindrar dig från att rulla över till rygg under din sömn (som kan begränsa blodflödet till barnet).

Graviditetskudden Dreamgenii Maternity Pillow är certifierad av European Medical Devices som Klass 1 medicinskt redskap och rekommenderas av barnmorskor.

Efter födseln kan Dreamgenii graviditetskudde användas som amningsstöd.

 

Läs gärna toppbloggaren Emmas recension av Dreamgenii graviditetskudde

From Comment
2012-05-15 Anna .... Under min andra graviditet led jag av ont i ryggen och lite foglossning så jag köpte DreamGenii kudden på rekommendation av en vän. Den hjälpte mig jättemycket och jag fick faktiskt sova skönt! Önskar att jag hade haft den under första graviditeten också.

Only registered user can post a new comment.


Kundvagn  

(tom)

Nya produkter

Inga nya produkter